Készen álsz?

Ügyfeleinknek

Kölcsönös bizalmon alapuló, hosszútávú kapcsolatokat építünk.

Folyamatos támogatás ügyfeleinknek.

Legfontosabb Ügyfeleink személyes biztonsága.

Anyagi biztonság  és jól-lét nyugdíjasként.

Megalapozott jövő gyermekeinek, a biztos kezdésért.

Hogyan és miben tudunk segíteni?

Hosszútávú partnerség

A hosszútávú pénzügyi siker alapja a bizalom és állandó kommunikáció. Ezt nyújtjuk ügyfeleinknek.

Pénzügyi biztonságot adunk a növekedéshez.

Csak biztonságban tudunk növekedni. Ezért segítünk, hogy stabil pénzügyi helyzetbe hozzuk.

Nyugodt, és élvezetes nyugdíjas évek.

Megtervezzük a nyugdíjas éveit, és elkísérjük a megvalósításig.

Biztos kezdés gyermekeinek.

Alapozza meg gyermeki jövőjét pénzügyileg.

Mi ebben tudunk Önnek segíteni.

Jó lett volna, ha szülei elkezdenek valamilyen formában külön megtakarítani, amikor megszületett és 18 éves korára vettek volna ebből Önnek egy lakást? Valószínűleg igen. Lehet, hogy azért nem tették meg, mert más volt még a rendszer és lehet, hogy a megfelelő szaktanács vagy a megfelelő szolgáltatás is hiányzott. Ha megtették mégis, akkor jól döntöttek és Ön egy stabil háttérrel vágott neki a nagybetűs Életnek. De ha nem, akkor most Önnek érdemes gondoskodnia arról, hogy a következő generációnak már másképp legyen. Ma már minden rendelkezésre áll ehhez. Ezek között az életúttervezés is. Az életúttervezés egy olyan szolgáltatás, amely pénzügyeink szakszerű kezelésére irányuló tervezéssel segíti anyagi céljaink megvalósítását. A célunk lehet egy új lakás, felkészülés a nyugdíjas évekre, gyerekeink taníttatása és életkezdésük támogatása.

Vagy célunk lehet baleset, betegség vagy munkanélküliség anyagi következményeinek kivédése, idős szüleink támogatása, vállalkozás indítása, nyaralások és hobbik pénzügyi forrásának megteremtése és más célok..Ezek a hosszú távú célok családtagjaink életét is befolyásolják, és számos olyan pénzügyi kérdést és döntést jelentenek, amelyeket hozzáértő és tisztességes pénzügyi szakemberek nélkül nehéz mérlegelnünk. Éppen ezért, pénzügyi tervezőnk kiválasztása életünk egyik legfontosabb döntése, ami hasonló kihatással van életünkre, mint orvosunk vagy ügyvédünk megválasztása.Cégünk a legmodernebb megoldásokat kínálja Önnek a pénzügyi területen. Személyre szabott megtakarításokat és befektetéseket állítunk össze az Ön személyes céljai, igényei, lehetőségei szerint. Vállalatunk szakértői figyelik a piaci folyamatokat és kiszűrik a hasonló, de kedvezőtlen kondíciójú termékeket, hogy a legbiztosabb és legkiszámíthatóbb ajánlatot adhassuk Önnek. Saját termékünk az arany, önmagában időtálló és biztonságosabb a különböző értékpapíroknál vagy banki betéteknél. Ingatlanbefektetésekbe is kezdeni tud a mi segítségünkkel már viszonylag kisebb összegtől is.

Pénzügyi biztonságot adunk a növekedéshez.

„Addig ásd meg a kutat, amíg nem vagy szomjas” mondja a kínai bölcsesség. Az élet bármikor hozhat váratlan fordulatokat, akár a megélhetés, akár az egészség szempontjából. Ekkor nem mindegy, hogy van-e mihez nyúlni. Van-e egy megfelelő biztosításunk, megtakarításunk vagy arany tartalékunk a szó valódi értelmében. A jó hír ugyanakkor az, hogy tanácsadóink és szakembereink megkeresik az Önnek legmegfelelőbb formát és lehetőséget, hogy Önt ne tudja anyagilag veszélybe sodorni semmilyen fordulat.

Hogyan élhet anyagi biztonságban nyugdíjasként is?

Ön bízik még abban, hogy 10-15 év múlva lesz állami nyugdíja? A sajnálatos tendenciák és a pénzügyi elemzések azt mutatják, hogy elöregedő társadalomban élünk, és a nyugdíj nehezen fenntartható intézmény lesz. Különböző statisztikák és szervezetek arra figyelmeztetnek, hogy növekszik az öregségi index. Ez azt jelenti, hogy egyre kevesebb fiatalnak kell eltartania egyre több idős embert. Ha logikusan belegondolunk, a társadalom ebbe egy idő után beleroppanhat. A Pénzügyi Tudakozó adatai szerint jelenleg 100 14 éven aluli fiatalra 119 időskorú ember jut. Minél kevesebben dolgoznak aktívan, az állam annál több terhet ró a munkaképes társadalomra és a nyugdíjasokra. Az időseknek tovább kell dolgozniuk, így a fiatalok nem találnak majd a kvalitásaiknak megfelelő munkát, ezért még többen próbálnak szerencsét külföldön.

Ahhoz, hogy ezeket a tendenciákat kivédje, vagy tompítsa érdemes időben cselekedni. Legtöbb előrelátó ügyfelünk a tanácsaink alapján már elindította nyugdíj célú megtakarítását. Nálunk akár már havi kis összegekkel Ön is megteheti. Lépjen velünk kapcsolatba mielőbb, hogy Önnek is megtervezhessük nyugodt nyugdíjas éveit.

Segítünk megalapozni gyermekei jövőjét.

Bizonyára Önnek is feltették már azt a kérdést, hogy mi a legfontosabb az életében. Nem reprezentatív felmérésünkben az egészség után a családjuk, a gyermekeik jövőjét, annak megalapozását jelölték meg a legtöbben. A gyermekkori gondoskodáson túl a legtöbb, amit Ön csemetéinek adhat az az, hogy felnőtt életüket megalapozza, gondol a jövőjükre. Nálunk olyan összegeket takaríthat meg számukra, amilyeneket Ön szeretne, és ami lehetőségeinek megfelel. Szakértőink készséggel állnak rendelkezésre ezen a területen is.